Ny match för damerna!
2021-06-17 13:50

Vinst för damerna!
2021-06-13 22:42
Damerna tog en härlig seger mot Stureby med 2-1. En match vi kontrollerade spelmässigt stora delar även om Stureby tog ledningen i matchen på hörna och skapade ett par riktigt farliga lägen i slutforceringen som vi tackar Carro för att hon räddade.

Vinsten kändes trots det väldigt rättvis då vi etablerar spelet och tar oss in motståndarnas straffområde gång på gång, men lyckas inte få till det där sista, men något mål till borde vi fått in. Två snygga spelmål gör vi signerat Becca och Hedda vilket är värt att lyftas fram.

Ett steg framåt och nu ska vi se till att bli ännu bättre i motståndarnas box så kommer vi slippa bita sönder våra naglar.

De yngre Sätra spelarna hade en härlig helg med ett gäng vinster (alla är vinnare) och är något vi är så stolta över, fortsätt så!

Vi vill även lyfta fram bollisarna i damlagsmatchen som trotsade regnet och gjorde en suverän insats.

Framåt Sätra!
Hemmapremiär på lördag för damerna!
2021-06-09 10:13

På lördag så är det äntligen dags för hemmapremiär!

Vi välkomnar Stureby FF som är en ny förening med en blandning av de rutinerade tjejerna från Södersnäckorna och de duktiga ungdomsspelarna från Stureby SK.

Vi välkomnar även publik till matchen och fiket är öppet från 14:15.

Likt som förra året så har vi även i år frivilligt inträde på våra matcher, 50:- som swishas till 1235771761.

Vi ses på lördag 🧡🖤

#helasöderortsflickochdamfotboll

Sätra kliver in i en ny vecka efter en helg med blandade känslor
2021-06-07 16:34
Damerna spelade borta mot Sollentuna i lördag och fick den sämsta tänkbara starten av en säsong där man passade rakt på motståndarna och det hela ledde till två stycken frilägen före minut 9 där Sollentuna inte gjorde några som helst misstag.

2-0 till Sollentuna efter 9 minuter.

Sätra korrigerade snabbt och tog sedan över taktpinnen resten av matchen och skapade ett några hundraprocentiga chanser i form av bland annat en nick som lyckades räddas genom en fantomräddning av målvakten på mållinjen och ett läge där vi rundade målvakten, men inte lyckades sätta dit bollen i öppen kasse. Utöver det så skapade Sätra massvis med halvchanser, men som oftast slutade med bristande kvalité i avslut och inspel. Sollentuna stack upp några gånger och kom till några lägen, men under någorlunda kontroll, men absolut inte ofarliga.

Det var ingen Sätradag helt enkelt för damerna och turen var inte på vår sida, kan man säga. Samtidigt som vi absolut inte vill ta något från Sollentuna som hade en tidig tvåmålsledning att spela på som var ganska passande för det var svårt att dra upp tempot både p.g.a. värmen som var väldigt påtaglig och även konstgräsmattan som var riktigt långsam (en i övrigt riktigt bra matta, men lite vatten på den hade inte skadat). Slutresultat: 2–1 till Sollentuna.

Ungdomslagen gjorde det bättre denna helg och fick med sig många bra prestationer med mycket glädje bland lagen och många mål framåt. Det märks att ungdomssidan växer så det knakar och lagen utvecklas för varje dag som går!
Fortsätt så tjejer.

Hoda kallad till Marockos landslagsläger!
2021-05-31 13:11

Vi är väldigt stolta över att Hoda från damerna har blivit kallad till landslagsläger med Marockos.

Stort grattis Hoda och vi önskar dig ett stort lycka till!

🧡🖤

#helasöderortsdamfotboll

Säsongen för seniorerna närmar sig!
2021-05-28 10:57

Säsongen närmar sig med stormsteg för damerna och såhär ligger kommande hemmamatcher på Sätra Bollplan fram till sommaruppehållet:

Träningsmatch (genrep): Sätra SK – Karlbergs BK, tisdag 1/6 19:30

Division 1: Sätra SK – Stureby FF (Fd. Södersnäckorna), lördag 12/6 15:00

Division 1: Sätra SK – Tyresö FF, onsdag 23/6 20:00

Division 1: Sätra SK – IK Viljan Strängnäs, söndag 4/7 15:00

Division 1: Sätra SK – Dalhem IF, lördag 10/7 14:00

För fullständigt schema med bortamatcher samt matcher efter sommaruppehållet så kan ni besöka Sätra Sportklubb - Seniorlag (sportadmin.se)

VIKTIG INFORMATION KRING PUBLIK PÅ VÅRA HEMMAMATCHER

Så som restriktionerna ser ut från 1/6 (om allt går som det ska), så kommer vi att kunna välkomna 100 personer till våra hemmamatcher och vi kommer även att kunna ha fiket öppet. Vi kommer ha likt föregående år ett frivilligt inträde till hemmamatcherna på 50 kronor. Viktigt är att vi fortsatt följer råden och rekommendationerna kring avstånd (2 meter!), handhygien och att man stannar hemma vid symtom.

Vi ses på Sätra Bollplan i år!