Född 2015? Spela fotboll hos oss i Sätra SK!

Välkommen till Sätra SK!

Sätra SK är en renodlad flick- och damfotbollsförening hemmahörande på Sätra Bollplan. Nu har du som är född 2015 möjligheten att prova på fotboll hos oss i Sätra SK.

Vi spelar fotboll, leker lekar och gör samarbetsövningar. Fotboll är en lagsport som handlar om samarbete och gemenskap vilket kommer vara ett genomgående tema under träningarna. Med glädje och uppmuntran kommer viljan att lära sig och att våga prova på!

Träningstider:
Laget F15 har träningar utomhus måndagar 17:30-18:30 och onsdagar mellan 17:30-18:30 på Sätra BP. Under inomhussäsong tränar vi i Sätraskolan respektive Slättgårdsskolan.

Provträna?
Mejla till adminansvarig Johanna om ditt barn vill prova på att träna fotboll med oss eller om du har frågor om laget!

johanna_thunved@hotmail.com

Välkommen!