SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sätra SK
Hela söderorts flick-och damfotboll!
Vad bidrar vi med i stadsdelen utöver våra event?
127 Festivalen 
127 festivalen är en stadsdelsfestival, där unga drivna killar och tjejer tillsammans med förvaltningen och en rad andra olika organisationer skapar årets höjdpunkt för unga i området.  Från 2019 så började vi engagera oss i 127 festivalen som representant för fotbollen i området, där ställer vi upp med närvaro i form av damlagsspelare och material. 

Street Pep 
Street pep är en streetfestival i portabelt format och som flyttas runt mellan orter i Sverige och arrangeras av Fryshuset i samarbete med olika förvaltningar och organisationer. Sätra stöttar upp med spelare som är på plats och inspirerar unga att spela fotboll med fokus på flickor. Ett härligt samarbete som även skapar jobbtillfälle för våra medlemmar. 

Här stöttar vi även Street Pep utanför stadsdelen. 

Stadsdelsvandringar 
Sätra är engagerade i stadsdelsvandringar, där vi kan vara med och påverka i vårt närområde så vi får tryggare gångvägar och parker med mera. Något som vi anser vara en kärnfråga i vår verksamhet, ett tryggt område för alla, men med lite mer fokus på ett tryggt område för tjejer. 

Anläggningsmöten 
För att vi ska kunna fortsätta påverka och skapa bästa möjliga förutsättningar så prioriterar vi alltid anläggningsmötena i stadsdelen som hålls en gång i kvartalet. Har ni något ni vill ta upp som berör våra anläggningar i stadsdelen, hör av er till satrakansli@gmail.com. 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer
SOCIALA MEDIER