SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sätra SK
Hela söderorts flick-och damfotboll!
Välkommen hem till oss
Är du tjej och vill börja spela fotboll? Då har du kommit rätt! I Sätra så har vi lag från 6 års ålder upp till damlaget och förhoppningsvis kan vi hitta något som passar er rätt.
 
Våra ungdomslag täcker födelseår: F14, F13, F12, F11, F10, F09, F08 och F07. 
 
Fotbollsskolan kickar även igång vid varje terminsstart, mer info om det hittar du bland nyheterna och utskicken som vi skickar hem. 
 
För mer info om dessa lag, vänligen kontakta respektive tränare eller Martin Eriksson 0702123501
 
Våra juniorlag täcker födelseåren: F05 till och med F02, där vi har ett ambitionslag för dom som är på en viss nivå i sin fotbollsutveckling och vill nå damlaget i div 1 eller högre(J19), men vi har även ett breddlag för tjejer som tycker det är roligt att spela fotboll (och hålla igång 1-2 gånger i veckan(F16-19). 
 
För mer info om F16-19, vänligen kontakta Angelica på angelica@satrask.se
 
För mer info om J19 eller förfrågan om provträning, vänligen kontakta Salman Khan på 0730576383 eller salle@satrask.se - Viktig info: här råder selektering 
 
Vårt damlag spelar i division 1, vilket är Sveriges tredje högsta division. Här spelar tjejer i åldrarna 17-35 år och har nått en viss typ av nivå i sin fotbollskarriär. 
 
För mer info om Damlaget eller förfrågan om provträning, vänligen kontakta Salman Khan på 076 -001 07 61 eller salle@satrask.se - Viktig info: här råder selektering 
 
Intresserad av att bli ledare? Klicka på länken: 
 
 
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer
SOCIALA MEDIER