SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sätra SK
Hela söderorts flick-och damfotboll!
Damlag
Välkomna till Sätra SK Dam

Sätra SK:s Damlag spelar säsongen 2023 i Div 2


För övrig uppdatering kan du besöka oss i våra andra kanaler i sociala medier nedan:

 
 
 
 
Vill du bli sponsor? klicka här 
 
För intresseanmälan kring provspel inför 2023 kontakta tränare Mikael: 
070 - 681 06 01
 
Oavgjort i seriepremiären
2022-04-10 05:58

Efter en lång försäsong var det äntligen dags för seriepremiär under lördagen, och i den första matchen för säsongen i seriespelet begav vi oss till Nyköping för ett möte med IK Tun. Premiärer är alltid speciella och denna match var inget undantag. Det var kallt, en hel del snöfall och nerver som präglade matchbilden på Rosvallas konstgräs. Matchen slutar till slut oavgjord efter en chansfattig och spelmässigt medioker match, och därför känns också slutresultatet rättvist. 

Shamiram Yakob klar för Sätra SK!
2022-04-08 06:00

Boom! Sätra SK har lyckats med bedriften att värva en riktig kvalitetsspelare, och denna spelare, som bäst huserar på mittfältet, heter Shamiram Yakob. Shamiram är född och uppvuxen i Norrköping, och hon har under de tidigare åren fått sin fotbollsutveckling i staden innan hon till slut hamnade i AIK i Allsvenskan. Med flertalet matcher spelade, i både Allsvenskan och Elitettan med AIK, hamnade Shamiram till slut i IFK Norrköping, och sedermera i Smedby AIS. Utöver dessa meriter inom fotbollen spelar hon även futsal för Djurgårdens IF i Allsvenskan. Nu väljer Shamiram alltså att ansluta till oss i Sätra SK, och det är vi såklart väldigt glada, och även stolta, över! 

 

Vi hälsar Shamiram Yakob varmt välkommen till Sätra SK! 🧡🖤

Sätra SK värvar Songul Eker!
2022-04-06 16:00

Nu när det är premiärvecka vill vi ta tillfället i akt och presentera våra nyförvärv, och den första spelaren vi har den stora äran att presentera är Songul Eker. Songul är en stark, bolltrygg och spelintelligent spelare som kommer bidra med ovärderlig rutin till vårt lag. Songul har en bakgrund i Brommapojkarna och Rågsveds IF, men kommer senast från Segeltorps IF. Hon spelar även futsal i Allsvenskan med Djurgårdens IF. Vi är oerhört glada att Songul valt att fortsätta sin karriär hos oss, och vi hälsar henne varmt välkommen till Sätra SK!

Fanny Åkerblad stannar i Sätra SK!
2022-04-01 15:29

Det är med stor glädje vi kan meddela att Fanny Åkerblad förlängt sitt kontrakt med Sätra SK! Fanny är en skicklig offensiv spelare med god spelförståelse. Därför är vi såklart mycket glada att Fanny fortsätter i Sätra SK, det här är nämligen en spelare som är viktig för vårt lag! 

Forza Sätra SK! 🧡🖤

Siri Folkmar fortsätter i Sätra SK!
2022-03-19 06:00

Siri Folkmar har valt att förlänga sitt kontrakt med Sätra SK, och detta är något vi är väldigt glada över! Siri är en spelare som brinner för utveckling, och denna spelare har verkligen tagit stora kliv, och fortsätter ta kliv, i sin utveckling. Det ska bli oerhört intressant att följa Siri under kommande säsong! Wow!

 

Forza Sätra SK! 🧡🖤

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer
SOCIALA MEDIER