Damlag
Välkomna till Sätra SK Dam

Sätra SK:s Damlag spelar säsongen 2022 i Div 1 södra

För övrig uppdatering kan du besöka oss i våra andra kanaler i sociala medier nedan:

Vill du bli sponsor? klicka här

För intresseanmälan kring provspel inför 2022 kontakta sportchef Salman:

Förlust mot Enskede IK
2022-04-14 00:16

Bara några dagar efter seriepremiären mot IK Tun var det dags för hemmapremiär mot Enskede IK. Det var laddade spelare som äntrade planen under onsdagskvällen, men tyvärr kommer vi inte alls upp i normal kapacitet i inledningen av matchen. Första halvlek är svag från vår sida, och det är också den halvleken som till slut avgör matchen. Enskede vinner välförtjänt med 1-4, även om andra halvlek är helt jämn.

Hedda Einarsson återvänder till Sätra SK!
2022-04-11 06:00

Sätra SK fortsätter förstärka truppen, och denna gång kan vi med enorm glädje välkomna Hedda Einarsson tillbaka till vår fina förening! Hedda är en offensiv spelare som besitter många fina kvaliteter samt att hon alltid kämpar otroligt hårt för laget. Det känns oerhört skönt, och spännande, att Hedda valt att "komma hem", och vi ser verkligen fram emot att se henne på fotbollsplanen i våra färger igen!

Oavgjort i seriepremiären
2022-04-10 05:58

Efter en lång försäsong var det äntligen dags för seriepremiär under lördagen, och i den första matchen för säsongen i seriespelet begav vi oss till Nyköping för ett möte med IK Tun. Premiärer är alltid speciella och denna match var inget undantag. Det var kallt, en hel del snöfall och nerver som präglade matchbilden på Rosvallas konstgräs. Matchen slutar till slut oavgjord efter en chansfattig och spelmässigt medioker match, och därför känns också slutresultatet rättvist.

Shamiram Yakob klar för Sätra SK!
2022-04-08 06:00

Boom! Sätra SK har lyckats med bedriften att värva en riktig kvalitetsspelare, och denna spelare, som bäst huserar på mittfältet, heter Shamiram Yakob. Shamiram är född och uppvuxen i Norrköping, och hon har under de tidigare åren fått sin fotbollsutveckling i staden innan hon till slut hamnade i AIK i Allsvenskan. Med flertalet matcher spelade, i både Allsvenskan och Elitettan med AIK, hamnade Shamiram till slut i IFK Norrköping, och sedermera i Smedby AIS. Utöver dessa meriter inom fotbollen spelar hon även futsal för Djurgårdens IF i Allsvenskan. Nu väljer Shamiram alltså att ansluta till oss i Sätra SK, och det är vi såklart väldigt glada, och även stolta, över!

Vi hälsar Shamiram Yakob varmt välkommen till Sätra SK! 🧡🖤

Sätra SK värvar Songul Eker!
2022-04-06 16:00

Nu när det är premiärvecka vill vi ta tillfället i akt och presentera våra nyförvärv, och den första spelaren vi har den stora äran att presentera är Songul Eker. Songul är en stark, bolltrygg och spelintelligent spelare som kommer bidra med ovärderlig rutin till vårt lag. Songul har en bakgrund i Brommapojkarna och Rågsveds IF, men kommer senast från Segeltorps IF. Hon spelar även futsal i Allsvenskan med Djurgårdens IF. Vi är oerhört glada att Songul valt att fortsätta sin karriär hos oss, och vi hälsar henne varmt välkommen till Sätra SK!

Lör 14/5 14:00
Sön 8/5 12:30