Nu startar vi u-lagsverksamhet!
2021-11-26 13:39

Bli en del av Sätrafamiljen, nu startar vi U-lagsverksamhet!

Inför 2022 så är förutsättningarna bättre än någonsin att starta ett U-lag i föreningen med bra träningstider, komplett organisation (tränare, fysio mm) och schyssta faciliteter i en miljö som andas och lever för flick- och damfotbollen. En perfekt möjlighet för dig som är född 04-06 och vill testa på något nytt där ni får vara med och påverka er egen miljö och fotboll i allra högsta grad.

Är du eller ni intresserade att fortsätta er fotbollsresa hos oss? Tveka inte på att höra av dig till föreningens sportchef, Salman på salle@satrask.se eller på 076-001 07 67.

Sätra Sportklubb - Hela söderorts flick- och damfotboll!

SÄTRA GIRLS CUP INDOOR
2021-11-23 22:05

Sätra Sportklubb 2022
2021-11-16 18:37

Arbetet med damernas nästa säsong är i full gång och vi är nu inne i en fas där vi ska sätta stommen för verksamheten nästa år. Om du är ute efter att testa vingarna inför nästa år och vill känna på vår miljö så är du välkommen att höra av dig till Salle på 073-057 63 83 alternativt salle@satrask.se så ordnar vi ett möte där vi presenterar vår klubb samt tillfällen att provträna.

Provträningarna kommer att äga rum på Tisdagar.

____________

Är du intresserad av träna med några av våra yngre lag i Sätra? Då hänvisar vi till satrask.se och klicka in dig på rätt ålderskategori för att hitta rätt kontaktperson.

____________

Välkomna till Sätra Sportklubb - Hela Söderorts Flick- och Damfotboll!🧡🖤

Tack för den här säsongen!
2021-11-08 13:29

Säsongen är över för damerna och det är hög tid att tacka alla er för ett fantastiskt stöd det här året.

Ett år som bestått utav höga toppar och djupa dalar, med ett slut som knappt kunnat platsa i sagorna.

Uträknade, nedslagna och förminskade på nätet så presterar våra tjejer i en sann vi mot världen-anda och vinner sista matchen mot suveräna Enskede IK som slogs om seriesegern, en helt fantastisk insats!

Stort tack till alla vänner som stöttat oss på plats, men även som stöttat oss genom att köpa frivilliga matchbiljetter, köpt souvenirer, shoppat loss i fiket och alla ni som blivit stödmedlemmar. Tack!

Stort tack till alla våra sponsorer (företag och privatpersoner) som gör vår verksamhet möjlig. Tack!

Stort tack till alla våra fantastiska ungdomslag som ställt upp som bollisar, hejaklack och spridit fantastisk stämning runt omkring våra matcher. Tack!

Stort tack till Kia som styrt, fixat och trixat med fiket i år med allt vad det innebär, obeskrivligt! Och alla ni andra som ställt upp i fiket (spelare, föräldrar och partners) när det väl behövts.

Sätra Sportklubb – Hela Söderorts Flick- och Damfotboll!

Sätras damer kvar i division 1!!!
2021-11-06 16:25

Vinst i sista omgången betyder att Sätra stannar kvar i division 1!

Seniorlag, 22/11 02:04
F12/F13, 21/04 08:14