SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sätra SK
Hela söderorts flick-och damfotboll!
Sätra Girls Cup Hösten 2022
Varje vår så arrangerar vi Sätra Girls Cup som är till för tjejer som spelar 5- och 7-manna fotboll. Cupen har växt sig så stor att det blivit Stockholms största unika flickcup. 
 
Det har blivit en helg där vi får se massor av fotbollsglädje bland våra tusen deltagare på Sätra Bollplan. Utöver fotbollen så har hoppborgar, grilltält och andra aktiviteter skapat massvis av härliga känslor i luften och gjort att Sätra Girls Cup blivit ett självklar aktivitet för många flicklag i hela länet. 
 
Cupen spelas helgen den 15 och 16  Oktober 2022. 
 
För att komma till cupsidan: 
 
För sponsorer: 
Med mängder av lag anmälda och flera tusen deltagare så har Sätra Girls Cup blivit en attraktiv plats att lyfta fram olika varumärken - Är ni intresserade? Kontakta salle@satrask.se 
 
Sätra Girls Cup 
Av tjejer, för tjejer! 
Seniorlag
Förlust mot Enskede IK
2022-04-14 00:16, Seniorlag

Bara några dagar efter seriepremiären mot IK Tun var det dags för hemmapremiär mot Enskede IK. Det var laddade spelare som äntrade planen under onsdagskvällen, men tyvärr kommer vi inte alls upp i normal kapacitet i inledningen av matchen. Första halvlek är svag från vår sida, och det är också den halvleken som till slut avgör matchen. Enskede vinner välförtjänt med 1-4, även om andra halvlek är helt jämn.

Seniorlag
Hedda Einarsson återvänder till Sätra SK!
2022-04-11 06:00, Seniorlag

Sätra SK fortsätter förstärka truppen, och denna gång kan vi med enorm glädje välkomna Hedda Einarsson tillbaka till vår fina förening! Hedda är en offensiv spelare som besitter många fina kvaliteter samt att hon alltid kämpar otroligt hårt för laget. Det känns oerhört skönt, och spännande, att Hedda valt att "komma hem", och vi ser verkligen fram emot att se henne på fotbollsplanen i våra färger igen!

Sätra Sportklubb 2022
2021-11-16 18:37

Arbetet med damernas nästa säsong är i full gång och vi är nu inne i en fas där vi ska sätta stommen för verksamheten nästa år. Om du är ute efter att testa vingarna inför nästa år och vill känna på vår miljö så är du välkommen att höra av dig till Salle på 076-001 07 67 alternativt salle@satrask.se så ordnar vi ett möte där vi presenterar vår klubb samt tillfällen att provträna. 

Provträningarna kommer att äga rum på Tisdagar. 

____________

Är du intresserad av träna med några av våra yngre lag i Sätra? Då hänvisar vi till satrask.se och klicka in dig på rätt ålderskategori för att hitta rätt kontaktperson. 

____________

Välkomna till Sätra Sportklubb - Hela Söderorts Flick- och Damfotboll!🧡🖤

Sätras damer kvar i division 1!!!
2021-11-06 16:25

Vinst i sista omgången betyder att Sätra stannar kvar i division 1!

Nyheter från våra lag
Seniorlag, 14/04 00:16 
Seniorlag, 10/04 05:58 
Seniorlag, 08/04 06:00 
Seniorlag, 06/04 16:00 
Seniorlag, 01/04 15:29 
 
Våra sponsorer
SOCIALA MEDIER