Börja spela fotboll hos oss!

Sätra SK fostrar landslagsspelare
2024-01-21 10:56

Det är få klubbar i division 4 som kan stoltsera med att de har spelare som blivit kallad till spel i landslag, men det kan vi i Sätra SK göra!

Det är Teybe Dakhel Mehsen från seniortruppen som har blivit kallad att medverka på ett träningsläger med Iraks landslag under början av februari, vilket kommer följas av en turnering i Saudiarabien i slutet av månaden.

Vi önskar Teybe och Iraks landslag stort lycka till!

Gott nytt år och god fortsättning!
2024-01-01 11:33

Vi har nu gått in i ett nytt år och blickar framåt mot ett roligt och spännande fotbollsår 2024!!

Bingolotter inför uppesittarkvällen!
2023-12-06 13:33

Ni har väl inte missat att alla våra ungdomslag just nu är i full fart med att sälja bingolotter inför årets uppesittarkväll?

Ett perfekt tillfälle att stötta föreningen och lagen genom att köpa lotter till hela familjen! En lott kostar 100 kr där en viss del går till klubben och den del till laget ni väljer att köpa ifrån! Via länken högst upp kommer ni vidare till klubbens lagkassa där ni kan beställa hem lotter. Kontakta annars relevant lag för möjlighet att köpa från dem!

Sitt inte lottlös den 23e, köp dina lotter från Sätra SK och stötta din lokala förening!

2023-04-11 23:11

Förlust mot Stuvsta
2021-11-01 10:06

Damerna tog sig till Stuvsta IP i lördags med ett decimerat manskap och nya konstellationer i flera lagdelar, men tjejerna var taggade och redo för uppgiften.

Sätra skapar en hel del farligheter direkt, men lyckas inte förvalta de chanser vi får och istället så gör Stuvsta ett snyggt 1-0 mål. Sätra fortsätter att gnugga på och har många chanser, men avsluten blev inte riktigt hundra, man märker att det är ett lag i medgång och ett lag i motgång på planen. Vi får inget gratis och det var även tufft att vi fick göra två tidiga byten i matchen på grund av skador.

I andra halvlek så fortsätter Sätra skapa en hel del, men om inte ribban var i vägen så var det en duktig målvakt eller uppoffrande Stuvsta spelare. Och med kvalitén som finns i Stuvsta så skapade även dem bra lägen, även om jag skulle säga att det var klar chansmässig favör till Sätra.

I slutminuten så stänger även Stuvsta matchen när man kontrar in 2-0, vilket även blir slutresultatet.

Väldigt tufft för tjejerna och vi behöver nu se till att vinna mot Enskede alternativt att Dalhem chockar Segeltorp i sista omgången för att vi ska hänga kvar i division 1 nästa år.

Nya tag!

Seniorlag, 10/04 05:58