Köp Bingolotter här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sätra SK
Hela söderorts flick-och damfotboll!
Börja spela fotboll hos oss!
 
Bingolotter inför uppesittarkvällen!
2023-12-06 13:33

Ni har väl inte missat att alla våra ungdomslag just nu är i full fart med att sälja bingolotter inför årets uppesittarkväll?

 

Ett perfekt tillfälle att stötta föreningen och lagen genom att köpa lotter till hela familjen! En lott kostar 100 kr där en viss del går till klubben och den del till laget ni väljer att köpa ifrån! Via länken högst upp kommer ni vidare till klubbens lagkassa där ni kan beställa hem lotter. Kontakta annars relevant lag för möjlighet att köpa från dem!

 

Sitt inte lottlös den 23e, köp dina lotter från Sätra SK och stötta din lokala förening!

 

 

2023-04-11 23:11
 
Förlust mot Stuvsta
2021-11-01 10:06

Damerna tog sig till Stuvsta IP i lördags med ett decimerat manskap och nya konstellationer i flera lagdelar, men tjejerna var taggade och redo för uppgiften. 

 

Sätra skapar en hel del farligheter direkt, men lyckas inte förvalta de chanser vi får och istället så gör Stuvsta ett snyggt 1-0 mål. Sätra fortsätter att gnugga på och har många chanser, men avsluten blev inte riktigt hundra, man märker att det är ett lag i medgång och ett lag i motgång på planen. Vi får inget gratis och det var även tufft att vi fick göra två tidiga byten i matchen på grund av skador. 

 

I andra halvlek så fortsätter Sätra skapa en hel del, men om inte ribban var i vägen så var det en duktig målvakt eller uppoffrande Stuvsta spelare. Och med kvalitén som finns i Stuvsta så skapade även dem bra lägen, även om jag skulle säga att det var klar chansmässig favör till Sätra.

 

I slutminuten så stänger även Stuvsta matchen när man kontrar in 2-0, vilket även blir slutresultatet. 

 

Väldigt tufft för tjejerna och vi behöver nu se till att vinna mot Enskede alternativt att Dalhem chockar Segeltorp i sista omgången för att vi ska hänga kvar i division 1 nästa år. 

 

Nya tag! 

MOT NYTT KONTRAKT!
2021-10-25 12:20
 
Delad pott mot Segeltorp
2021-10-25 12:15
Sätra och Segeltorp fick i lördags dela på poängen efter en tight och tuff match.
Nu väntar matcher mot Stuvsta och Enskede kommande helger där vi måste se till att tre poäng i någon av matcherna för att inte vara beroende av några andra resultat.
 
Det fixar tjejerna tillsammans med ert stöd!
 
Framåt Sätra!!
Nyheter från våra lag
Seniorlag, 10/04 05:58 
Seniorlag, 08/04 06:00 
Seniorlag, 06/04 16:00 
Seniorlag, 01/04 15:29 
 
Våra sponsorer
SOCIALA MEDIER