SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sätra SK
Hela söderorts flick-och damfotboll!
Magnolia förlänger!
2021-02-25 23:33
Damernas kapten Tilda kan inte riktigt anses som ett nyförvärv, men hon håller i en av stans vackraste tröjor och på den tröjan så har vi ett stort tryck med härliga Magnolia bostad som vi kommit överens om med ett nytt avtal på fyra härliga år. 

Tack Magnolia för det ni gör för oss och tack för att ni valt att sponsra damfotbollen i stort och inte bara oss, utan massor av härliga flick- och damfotbollsföreningar. Ni gör enorm skillnad och ni tänker utanför boxen, sluta aldrig med det🖤🧡

________________

Vill ni också synas på våra kläder? 

Tveka inte på att höra av dig till salle@satrask.se eller krispin@satrask.se så tar vi fram ett paket som passar er bäst och där ni får möjlighet att göra stor skillnad samtidigt som vi lyfter ert varumärke!
Ytterligare sju spelare fortsätter i Sätras damer!
2021-02-24 16:33
Våra seniorer har i år ett väldigt intressant år framför oss där vi kommer jobba med en stor och stark trupp som kommer att matchas i både div 1 och Stockholmsserien. 

Vi är mycket glada att Siri F, Melissa K, Michelle, Hanna, Ponne, Lydia och Ida T fortsätter sin fotbollsresa hos oss. 
Välkommen till Sätra!
2021-02-23 10:51
Välkommen till Sätras damer Malva Fors! 

Malva är född 2003 och kommer senast från Hammarbys F19.  

En smart spelare som kommer tillföra laget en hel del med sitt lugn och en viktig pusselbit för att stärka upp backlinjen ytterligare.

Varmt välkommen!

🧡🖤
Välkommen till Sätra!
2021-02-23 10:51
Välkommen tillbaka hem till Sätra, Hedda Einarsson!

Hedda kommer senast från ett collegeäventyr och innan det så höll hon till i Boo FF, men har nu bestämt sig för att fortsätta sin resa mot nya höjder i Sätra. 

En stark offensiv spelare som med sin professionalism och rutin trots sina unga 20 år kommer tillföra laget en hel del på planen, men även med en härlig dos glädje i omklädningsrummet. 

Varmt välkommen!

🧡🖤
Kallelse till årsmöte för Sätra SK
2021-02-08 23:10
Var med och påverka Sätra SK! Bli medlem i Sätra Sportklubb, stödmedlemskapet kostar 200 kr och du swishar till 1235771761, därefter så är det bara att anmäla dig till satrakansli@gmail.com, viktigt att skriva ner ditt namn och telefonnummer på anmälan. 
Nyheter från våra lag
 
Våra sponsorer
SOCIALA MEDIER