SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sätra SK
Hela söderorts flick-och damfotboll!
2023-04-11 23:11
 
Förlust mot Stuvsta
2021-11-01 10:06

Damerna tog sig till Stuvsta IP i lördags med ett decimerat manskap och nya konstellationer i flera lagdelar, men tjejerna var taggade och redo för uppgiften. 

 

Sätra skapar en hel del farligheter direkt, men lyckas inte förvalta de chanser vi får och istället så gör Stuvsta ett snyggt 1-0 mål. Sätra fortsätter att gnugga på och har många chanser, men avsluten blev inte riktigt hundra, man märker att det är ett lag i medgång och ett lag i motgång på planen. Vi får inget gratis och det var även tufft att vi fick göra två tidiga byten i matchen på grund av skador. 

 

I andra halvlek så fortsätter Sätra skapa en hel del, men om inte ribban var i vägen så var det en duktig målvakt eller uppoffrande Stuvsta spelare. Och med kvalitén som finns i Stuvsta så skapade även dem bra lägen, även om jag skulle säga att det var klar chansmässig favör till Sätra.

 

I slutminuten så stänger även Stuvsta matchen när man kontrar in 2-0, vilket även blir slutresultatet. 

 

Väldigt tufft för tjejerna och vi behöver nu se till att vinna mot Enskede alternativt att Dalhem chockar Segeltorp i sista omgången för att vi ska hänga kvar i division 1 nästa år. 

 

Nya tag! 

MOT NYTT KONTRAKT!
2021-10-25 12:20
 
Delad pott mot Segeltorp
2021-10-25 12:15
Sätra och Segeltorp fick i lördags dela på poängen efter en tight och tuff match.
Nu väntar matcher mot Stuvsta och Enskede kommande helger där vi måste se till att tre poäng i någon av matcherna för att inte vara beroende av några andra resultat.
 
Det fixar tjejerna tillsammans med ert stöd!
 
Framåt Sätra!!
ALLA TILL SÄTRA BOLLPLAN - PÅ LÖRDAG ÄR DET FOTBOLLSFEST!
2021-10-19 15:28
En alldeles underbar bortaseger för damerna mot IK Tun, där Sätra på en närmast ospelbar fotbollsplan krigar sig till en vinst med 3-0. Mentalt riktigt starkt där det finns många spelare att lyfta fram efter fantastiska prestationer och att man sätter sig i en bra position inför lördagens batalj, där Sätra vid vinst så gott som kan säkra kontraktet.
 
Lördagens match mot Segeltorp kommer bli en minnesvärd sådan där Segeltorp höjt sig och tagit ett par imponerande tre poängare på senaste tiden, så det kommer bli en tuff och jämn match som få vill missa med väldigt mycket i potten.
 
Vi ses på Sätra Bollplan 15:00!
Boka upp nästa lördag på Sätra BP!
2021-10-15 13:29
Nästa lördag så spelar damerna hemma mot Segeltorps IF på Sätra Bollplan, en match som kan bli avgörande i kampen om fortsatt spel i division 1.
 
Se till att boka upp nästa lördag, så ser vi till att göra nästa lördag till en fest!
 
Först ut för damerna är bortamatchen mot IK Tun kl 12:00 på Enstaberga IP.
 
Framåt Sätra!
Nyheter från våra lag
Seniorlag, 10/04 05:58 
Seniorlag, 08/04 06:00 
Seniorlag, 06/04 16:00 
Seniorlag, 01/04 15:29 
 
Våra sponsorer
SOCIALA MEDIER