Vi välkomnar Hammarby IF till Sätra Bollplan!
2021-09-14 11:41
Onsdag den 29/9 så välkomnar vi Champions League satsande Hammarby IF från Damallsvenskan till Sätra Bollplan.

En inspirerande match för Sätras damer och en stor match i föreningens moderna historia.

För vuxna över 18 år så kommer vi ta en rimlig entréavgift, mer info om det kommer.

Snart vänder det!
2021-09-13 10:33
Tuff uddamålsförlust för damerna i helgen som gick.

Våren har kantats av en hel del omsättning i startelvan, denna match var inget undantag, men vi visar att vi är ett bättre lag än vad tabellen säger även om resultaten är väldigt sviktande.
Denna afton så är Enskede starkare med ett väldigt samspelt lag och det märks i tightare matcher som denna.

Vi biter ihop kommer igen och vi kommer igen, poängen kommer börja ramla in snart!

Ungdomslagen spelade en hel del matcher i helgen där man mötte på en del tuffa motstånd i många lärorika matcher!
Ny match på lördag!
2021-09-08 13:02

Efter en härlig straffvinst mot Älvsjö AIK så laddar damerna om inför nästa match nu på lördag borta mot Enskede IK.

Föreningsdagar på Intersport!
2021-09-06 08:49

Just nu har vår samarbetspartner Intersport 25% på allt i butik och på intersport.se, ett perfekt läge att köpa det ni behöver för en aktiv höst.

När du handlar allt från fotbollsskor och hockey­klubbor till regnkläder, sneakers och sportmode på Intersport får både du och vår föreningen bonus. För du har väl valt vår förening att stötta extra på ”Mina sidor”?

Det är inte lätt när det är svårt!
2021-09-05 21:03

Efter förra helgens tråkiga match mot Smedby så var det dags för ett returmöte och tjejerna kände sig förberedda och taggade framförallt efter den goda prestationen mot Älvsjö, men omständigheterna inför matchen blev lite för många och omsättningen i elvan blev väldigt hög. Något som vi förvisso varit vana med efter sommaruppehållet då vi haft det svårt att hitta rätt med några olyckliga avstängningar, skador och övriga orsaker till frånvaro, men till den här matchen blev det lite väl övermäktigt med fyra bortfall dagen innan/på matchdagen och en skadekänning på uppvärmningen.

Matchen skulle spelas och vi är inte påkopplade för fem öre, för vi har en bra trupp som ska klara av att roteras, men när vi inte är i närheten av att nå våran potential så blir det väldigt svårt mot alla lag i den här serien och det har vi fått känna på.

Smedby tar en tidig tvåmålsledning och vi skapar egentligen inte särskilt mycket utan en del halvchanser, vi får istället se Smedby utöka och kontrollera matchen mot ett energifattigt Sätra.

Det blev även lite otrevligt under och efter matchen vilket är något som inte alls ska känneteckna Sätra, utan föreningen har lagt ner ett enormt arbete på att det är energi, kärlek och värme som ska lysa på Sätra Bollplan oavsett resultat på planen och det är en utav huvudingredienserna för att börja ta tre poängarna igen och dem kommer!

Våra ungdomslag fortsätter att trumma på i vacker stil även efter sommaren och det är fantastiskt att ta del av historierna från respektive lag, vi är på gång och vi växer. Framtiden är ljus! Ungdomslagen kommer ni få lära känna mer här på sociala medier under hösten.