Boka upp nästa lördag på Sätra BP!
2021-10-15 13:29
Nästa lördag så spelar damerna hemma mot Segeltorps IF på Sätra Bollplan, en match som kan bli avgörande i kampen om fortsatt spel i division 1.

Se till att boka upp nästa lördag, så ser vi till att göra nästa lördag till en fest!

Först ut för damerna är bortamatchen mot IK Tun kl 12:00 på Enstaberga IP.

Framåt Sätra!
Det är inte alltid lätt när det är svårt
2021-10-11 10:18
Damerna reser iväg på lördagen till Tyresövallen med ett decimerat manskap på grund av sjukdomar och skador, hela 10 spelare saknas i sjukdomar och skador varav fem spelare som startat dem senaste 3 matcherna.

Sätra startar bra och bränner ett gyllene läge direkt i matchinledningen och det ser lovande ut inledningsvis, vi lyckas även göra 0-1. Äntligen tar vi ledningen även om den glädjen blev kortvarig då Tyresö lyckas kvittera, ta ledningen och utöka innan första halvlek är slut. Lite väl enkla chanser som vi släpper till idag, här måste vi bli bättre i det kollektiva försvarsspelet, men även i det individuella över hela banan.

I andra halvlek så får vi se ett ställningskrig där Sätra har många möjligheter att göra mål, likaså Tyresö på alla halvchanser som skapas från båda håll. Mycket chansspel och väldigt oorganiserat från båda lagen halvleken ut och 3-1 står sig till i slutet av matchen när Tyresö stänger butiken med ett 4-1 mål.

Vi är inte riktigt så långt ifrån som resultatet visar, även om resultatet aldrig ljuger. Nu har vi lite bättre prestationer i ryggen och nu gäller det att täppa igen där bak och börja göra mål, så ska vi tillsammans se till att säkra kontraktet i div 1 nästa år.

På söndagen så mötte vi Älta IF i Stockholmsserien och det ledde till en ganska enkel 5-1 seger hemma på Sätra BP med mål i underkant för vår del, men vi ska vara glada för målen vi gör och ta med oss det inför sista fyra matcherna i div 1.

Ha en toppen vecka!
Ny match på lördag!
2021-10-04 13:25

Ny match på lördag och 15 poäng kvar att spela om för damerna! Kämpa!

Tack!
2021-10-04 13:08
För lite mer än ett år sedan så gick Ove Törnblom bort. Ove var en stor Sätraprofil som gjorde enormt avtryck i föreningen och var nyckeln till vårt fantastiska klubbhus vi har idag, en ikon för klubben.

Minnesceremonin hölls i vårt klubbhus och med det tackar Gun Elvhage med familj genom en donation till Sätra Sportklubb för att fortsätta vidareutveckla vår verksamhet.

Vi tackar innerligt för donationen och vi tackar Ove Törnblom för ditt eviga engagemang som kommer att leva kvar för alltid.
Ny match på lördag!
2021-09-30 09:05