Samling:14:45
Moral och kreativitet resulterade i vinst!
2018-05-13 20:41
Anna Mitteregger har bra kontroll över bollen. foto taget av @FotografPeterSonander
Anländer till Tuns otroligt charmiga idrottsplats (gammal hederlig folkpark med fotbollsplan) med 12 spelare varav en skadad Alice ställt upp som målvakt (stort). Naturgräs som är helt ok. Vi startar matchen lite svajigt och har svårt att hitta balansen i vårt lite lägre försvarsspel. Tun attackerar på kanterna med två snabba yttrar som sårar oss och rätt snart kommer 1-0 och kort därefter 2-0. Vi flyttar upp pressen högre och genast får vi grepp på deras uppspel och kan vinna boll högre i banan. Vi gör tre vackra mål i första halvlek och visar en underbar kampvilja kryddat med ett konstruktivt och tålmodigt spel i värmen. I andra halvlek verkar orken tryta hos motståndaren medan vi trummar på och kombinerar oss fram till många målchanser och vackra mål. En sådan här match är det underbart att stå på sidan och se den moral och kreativitet som fanns i truppen. Matchen slutade till slut 8-3 till Sätra och ett rejält hopp upp i tabellen.