SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sätra SK
Hela söderorts flick-och damfotboll!
Damlag
Sätra SK B
0 - 2
Hässelby SK FF
Sätra SK B0 - 2Hässelby SK FF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 22 april, 18:00
Plats:Sätra BP 1
Tävling:
Matchnummer: 040107003
Samling:16:30
Snöplig förlust i debuten
2018-04-23 13:02
Hoda i en tuff kamp mot HSKs målvakt
Vi möter Hässelby SK som senast kommer från Division 1, klart en svår och tuff motståndare.

Vi inleder matchen bra har ganska bra koll på dem, släpper till nån hörna för mycket om man får vara petig.. Vi sätter tempot i matchen och står för målchanserna. HSK skapar nån chans också men där har vi klart övertag. Vi överbelastar mitten och våra motståndare har svårt med våra finurliga passningar och kreativa vändning med snabba fötter som genomgående röd tråd. 

Vi har några komiska frilägen vi bränner i matchen, som man inte kan göra annat än titta mot han där uppe och fråga vad vi gjort för att förtjäna detta utfall. Den ena snubblar på bollen när hon ska göra målvakten. Den andre lyckas dra målvakten men då träffar man burgaveln i ett målvaktslöst-mål för att nämna några skojiga tillfällen i matchen där vi förtjänade mer. 

Hsk får en frispark från 30m som går på vår målvakt därefter i stolpen och sen smyger den sådär retligt in med snigelfart i mål 0-1 HSK. Vi fortsätter att treva på och trycker på att komma rättvända framför motståndarnas backlinje vilket vi lyckas bra med. Vi spelar ut registret fint mot en kvalificerad motståndare där vi står för en mängd chanser vi inte får in, det ville sig inte. Vi trycker på ju mer matchen lider och släpper handbromsen på allt fler spelare, till slut i minut 85 får HSKs forward ett friläge från halva plan, som hon förvaltar fint 0-2. Det är bara att gratulera och komma tillbaka ännu starkare. Vi förlorar matchen med 2-0 där vi är värda mycket mer än så, men det ville sig inte. 

Vi tackar Hässelby för en publikmässigt underhållande match där fotbollsfantasten inte kunde sakna något. 

"The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow"

Forza Sätra

<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer
SOCIALA MEDIER