2018-07-02 06:45
Elin i ständig kamp mot Ältas lagkapten Siri matchen igenom.
Säsongsavslutning borta mot ett Älta som i midsommarhelgen kämpade ner BP stod på programmet.
Inspirerande uppgift!
Matchen börjar lite trevande men redan efter nio minuter sätter Bego dit 1-0. Efter det blev matchen ganska tråkig. Vi kontrollerar matchen med ett tålmodigt rullande nerifrån och Älta vill inte stöta på våra mittbackar så tiden bara rullar på....
I andra halvlek blir vi lite offensivare och tillslut sätter vi dit tvåan, Bego på straff.
Efter ett misslyckat rensande från oss så bjuder vi onödigt in Älta i slutskedet av matchen. Men som oftast när man måste chansa lite framåt blev Älta straffade. Mathilde ryckte ifrån sin försvarare och rundade sen en storspelande Jen i ältamålet. 3-1 och matchen är avgjord.

Det är alldeles för lätt och vanligt att nämna det negativa istället för att fokusera på allt bra vi har åstadkommit.
Många bra och sevärda matcher samt att vi i dagsläget faktiskt är serieledare.

Vi kan nu summera vårsäsongen med att vi i år har blivit mycket jämnare, släpper in färre mål, kan kontrollera matcher samt har en klar spelidé.