Samling:13:30
Vinst i en tuff och jämn match!
2018-06-04 16:42
Ännu en skön seger, den här gången mot ett taggat Boo i poängbehov.
Vi startar som vanligt lite lugnt, mest för att inte bjuda motståndarna på något tidigt mål. Dock så blev det kanske lite väl lugnt. Boo hade mycket boll och vaskade fram några halvchanser men vi kände inte direkt någon panik från sidan. Successiv så jobbade vi oss in i matchen mer och mer och tillslut så fick vi oxå hål på Boo. En hård frispark från Linn tvingar Boos Mv att släppa retur och som gumman i lådan dyker Alice upp och petar in den.
I paus snackar vi ihop oss då vi inte riktigt är nöjda med vissa delar av matchplanen.
En mycket bättre andra halvlek från vår sida öppnar oxå upp för tre fina och rena frilägen men tyvärr. Avsluten vill bara inte in. 2-0 eller kanske t om 3-0 där hade punkterat matchen men istället så får Boo möjligheten till och ”chansspela” sista 10.
Vi håller dock nollan och tar tre sköna poäng denna grymt varma matchdag.