Matchnummer: 000223029
Samling:13:00
Starkt att vinna borta!
2018-05-13 16:33
Vi startade lugnt och kontrollerat då Telge låg bra i sin defensiv och bara väntade på eventuella misstag från oss. Tålamodet gav oss så småningom en bra djupledsboll till Mirre som utmanade hela vägen in i straffområdet. Backen blev lite sen in i situationen vilket resulterade till en straff för oss. 1-0 , klockrent av Edina.
Ett utav våra få misstag i försvaret under första halvlek innebar kvittering för Telge.

Ett fortsatt hårt jobb från oss gav oxå resultat då vi innan paus lyckas sätta dit både 2 och 3-1. Tilda på nick efter en snygg frispark från Linn och Mathilde som snyggt rullade in 3an från en bra avvägd djupledsboll .
3-1 i paus kändes faktiskt rättvist.
Andra halvlek startar på sämsta tänkbara sätt. Stort slarv innebar straff för Telge redan efter 1 min!
3-2 och match igen. En något sämre och slarvigare halvlek blev det med många felpass och en del mindre bra beslut.
Mathildes snygga 4-2 gav oss lite andrum och efter det så borde vi ha dödat matchen. Vi har 3-4 klockrena målchanser som vi tyvärr bränner allihop. Istället så bjuder vi in Telge efter ännu ett tveksamt ingripande. Ny straff för Telge i 86e. 4-3 och en svettig avslutning blir det. Skönt att vinna trots några bjudningar.
”Bättre att bjuda på två när man själv lyckas att göra fyra....”