2018-08-20 22:12
Tuff bortamatch mot ett bra Älvsjö kändes som en tuff men inspirerande uppgift.
En ny uppställning samt med nya taktiska uppgifter borde väl kunna tagga igång våra spelare va min tanke.
Svaret på den frågan blev ett rungande JA.

En mycket välspelad och disciplinerad första halvlek från vår sida gav också en ledning med 2-1 i paus. Första målet efter straff från Bego och 2-1-målet efter ett snyggt anfall som avslutades med en vänsterträff från Elin. Älvsjö stack upp med några halvfarliga anfall i första halvlek varav ett anfall lite för enkelt resulterade i 1-1målet.
Andra halvleks början var klart Älvsjös. Laget tryckte på och vi var under lite press men vi lyckades reda ut trycket och jobbade oss in i matchen mer och mer.
Sista 30 var riktigt bra från vår sida. Snygga och effektiva anfall, bra kombinationer över alla lagdelar.
En mycket bra och disciplinerad defensiv gav oss möjligheten till att trycka på framåt.
3-1 Mirre och 4-1 Emy.
Skönt att plocka en ”trea” efter förra helgens missräkning.